SOL•LICITUD DE LLICÈNCIES FEDERATIVES 2023

Les llicències federatives per a l'any 2023, que entraran en vigor a partir de l'1 de gener, poden començar a tramitar-se ja des de desembre, sol·licitant-la per correu electrònic a la nostra adreça:
ceontinyent@gmail.com
Les tarifes i modalitats estan en el fitxer adjunt. Per favor, especifiqueu clarament quin tipus de federativa voleu.
Per a tramitar la federativa cal ser soci del Ceo.
El suport plastificat de la llicència per part de la FEDME, pot patir un retard. Tots els federats tenen l'opció de descarregar la llicència digital en l'app de la FEMECV. Aquesta llicència té la mateixa validesa que la física.
Us recomanem que us instal·leu l'app en el vostre mòbil, ja que també des d'allí podreu estar al dia de totes les activitats i notícies de la FEMECV.
És important que ens comuniqueu si voleu la federativa amb targeta plàstica o per contra no voleu targeta plàstica ja que la podeu tindre disponible en el mòbil a través de l'app.
La llicència autonòmica te els seus límits fins a 2000 metres a Tarragona, Terol, Conca, Albacete i Múrcia, les cinc províncies limítrofes.
La llicència federativa permet identificar-te com a membre de la FEMECV i, per extensió, de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) en la qual estem integrats. Aquest document t'acredita com a esportista d'una o diverses de les modalitats de la nostra federació.
En adquirir la llicència adquireixes, també, una assegurança d'accidents a la muntanya.
Cal destacar que la FEMECV s'ha adherit a l'acord de correspondència de refugis, d'aquesta manera podrem gaudir d'un descompte en un nombre ampliat de refugis a Espanya respecte a anys anteriors, incloent 14 refugis de Catalunya, 16 d'Aragó, 7 d'Astúries, 1 de Navarra i 1 del País Basc.
A més amb el conveni de Reciprocitat Europeu també tindrem descompte en els refugis de Sierra Nevada, Andalusia i els de Castella i Lleó. També Alps, Pirineu Francés i altres Països Europeus.
En aquestes webs podreu trobar els refugis inclosos en els convenis de reciprocitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada